Pilates bal is een zeer effectieve training tool.

Pilatesbollen är inte bara för Pilates fantaster

En Pilatesboll är ett utmärkt sätt att komma i form och träna din kropp. Pilates bal is steeds een zeer populaire manier om in vorm te krijgen, gewicht en werk evenwicht verliezen. De bal mag niet alleen worden gebruikt voor Pilates, maar wanneer toegevoegd aan de Pilates workout, blir det ett mycket effektivt träningsredskap.

Pilatesbollen är gjorda av mycket slitstarkt gummi eller latex. Tunnare pilatesbollar är billigare kostar mindre men är mer benägna att gå sönder. Tänk på att de har olika ytor för att passa olika typer av träning. Släta, för lätta övningar och mönstrade, för att förhindra att en svettig kropp glider av.

Pilatesbollar finns i olika storlekar, och hitta rätt storlek för dig är lätt. Sitt på bollen, och om dina knän är i nivå eller strax under höfterna, är det rätt (ca 90 grader). Kontrollera också att den tål din vikt: för måttlig träning, välj en som tål tre gånger så mycket som din vikt, för tung träning, hitta en som tål 4 gånger din vikt.

När du tränar med bollen så blir det instabilt, deze krachten - rompspieren in de buik en rug te activeren en te corrigeren uw lichaam, zodat u de balans te houden. Bij gebruik voor de oefeningen die je meestal op de vloer, het biedt bescherming tegen de harde ondergrond en verhoogt de bewegingen.

En pilatesboll kan vara ett perfekt komplement till ditt träningsprogram. Den kan användas för att bränna fett, tona spieren, het verbeteren van evenwicht en coördinatie.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *